top of page
Fire

Meidän Ribsit

Ribsimme ovat ainutlaatuisia ja erottuvat perinteisistä pehmeistä ribseistä, sillä keskitymme lihan tekstuurin korostamiseen hollantilaiseen tapaan.

Nämä ribsit näkivät ravintolamaailman valon ensimmäistä kertaa Turussa (90-luvun lopulla) ravintola Ribs & Pinellassa. Se oli rakkautta ensi puraisulla, eikä vieraamme ole sen jälkeen saaneet niistä tarpeekseen.

"Ribsit ovat ruokalaji, jota arvostetaan ympäri maailmaa"

Ribsit ovat ruokalaji, jota arvostetaan ympäri maailmaa ja jota valmistetaan monin eri tavoin; Aasian makeista ja tahmeista versioista Euroopan yrttisiin ja savustettuihin. Kuitenkin yksi tunnetuimmista ja puhutuimmista ribsien valmistustavoista tulee Amerikan etelävaltioista, jossa ne tunnetaan pehmeästä koostumuksestaan.

"Ribsimme eivät ole verrattavissa perinteisiin Texas-ribseihin."

Mutta me, Ribs, kuljemme omaa tietämme. Ribsimme eivät ole verrattavissa perinteisiin Texas-ribseihin. Uskomme lihan tekstuurin korostamiseen, kuten usein tehdään Hollannissa. Käytämme vain laadukasta lihaa ja valmistamme ribsit ensin erikois uunissa ja sen jälkeen grillissä, jotta saamme esiin upean purutuntuman ja herkullisen maun.

"Ribsiemme sydän on salainen glasyyrimme"

Ribsiemme sydän on salainen glasyyrimme, joka tunnetaan nimellä "the Magic Sauce". Tämä glasyyri on tumma, lähes musta, ja antaa ribseillemme voimakkaan ja unohtumattoman maun. "Magic Sauce" on vuosien kokeilun ja rakkauden tulos, ja se tasapainottaa täydellisesti makeuden, suolaisuuden ja tulisia vivahteita.

TUTUSTU RUOKALISTAAMME
bottom of page