

Våra Ribs
Våra revben är unika och sticker ut från traditionella mjuka revben eftersom vi fokuserar på att framhäva köttets textur på holländskt vis.
Dessa revben såg restaurangvärldens ljus för första gången i Åbo (i slutet av 90-talet) på restaurang Ribs & Pinella. Det var kärlek vid första tuggan, och våra gäster har inte fått nog av dem sedan dess.
"Revben är en maträtt som uppskattas över hela världen."
Revben är en maträtt som uppskattas över hela världen och som tillagas på många olika sätt; från Asiens söta och klibbiga varianter till Europas örtiga och rökta. En av de mest kända och omtalade sätten att tillaga revben kommer dock från de amerikanska sydstaterna, där de är kända för sin mjuka konsistens.
"Våra revben är inte jämförbara med traditionella Texas-revben."
Men vi på Ribs går vår egen väg. Våra revben är inte jämförbara med traditionella Texas-revben. Vi tror på att framhäva köttets textur, som ofta görs i Nederländerna. Vi använder bara kött av hög kvalitet och tillagar revbenen först i en specialugn och sedan på grillen för att få fram en fantastisk tuggkänsla och utsökt smak.
"Hjärtat i våra revben är vår hemliga glace."
Hjärtat i våra revben är vår hemliga glasyr, känd som "the Magic Sauce". Denna glace är mörk, nästan svart, och ger våra revben en kraftfull och oförglömlig smak. "Magic Sauce" är resultatet av år av experimenterande och kärlek, och den balanserar perfekt sötma, sälta och kryddiga toner.